Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 6.09

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, voi plasa astăzi un pariu curajos, format din 2 două meciuri, dar care ne oferă o cotă finală de 6+ și nu mi se pare imposibil deloc, însă voi miza doar 3/10.

Napoli vs Sampdoria

cota2.ro

Trupa lui Ancelotti a terminat-o cu aventura în cupa Italiei, o grijă în minus în ceea ce privește programul, însă titlul oare imposibil. Azi vine Sampdoria pe San Paulo, echipă în formă bună, capabilă să dea o replică decentă. Fabio Quagliarela a egalat recordul lui Batistuta de 11 meciuri consecutive în care a marcat în Serie A, iar dacă va puncta și azi l-ar întrece. Voi miza pe victoria gazdelor cu goluri înscrise de ambele echipe. Nu va fi un meci ușor pentru Napoli, dar sper că plusul de calitate la nivel de lot și bancă tehnică să-și pună amprenta pe rezultatul final.

Barcelona vs Valencia

Barcelona a câștigat 12 din ultimele 14 meciuri disputate pe propriul teren împotriva „liliecilor”, iar astăzi va căuta o nouă victorie. Trupa lui Valverde va avea absențe importante în compartimentul defensiv și anume Umtiti și Sergio Busquets, aspect pe care Valencia l-ar putea exploata, însă chiar dacă marchează, nu știu ce șanse ar avea să plece cu punct, din moment ce Barcelona a marcat minim 2 goluri în ultimele 8 etape consecutiv. Ultimele două victorii ale Barcelonei în La Liga în meciurile directe disputate pe Camp Nou au fost cu goluri în ambele porți: 2-1 și 4-2

Dacă nu ai cont deschis la Betfair, poți câștiga niște bani foarte ușor la acest meci, deoarece casa de pariuri oferă cota 30 în loc de 1.01 pentru minim un gol marcat în meci pentru cei care deschid cont prin acest link! Câștigul maxim este de 150 de lei, și trebuie să folosești obligatoriu acest cod special!


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Napoli vs Sampdoria
Pronostic:
1 & ambele marchează
Cota
1.00
Barcelona vs Valencia
Pronostic:
1 & ambele marchează
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 3
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro