Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 6.97

BETANO

Prieteni, haideți să încercăm un bilet cu șanse destul de bune de reușită, pentru care vă prezint argumentele de mai jos. Voi folosi o miză 5/10 pentru această triplă.

Frankfurt vs Dortmund

cota2.ro

Forma lui Eintracht Frankfurt în meciurile de pe propriul teren arată cam așa: ✅❌✅❌✅ deci ca să se păstreze acest tipar, logic ar fi să urmeze un ❌ și nu ar fi de mirare din moment ce azi vine în vizită liderul Borussia Dortmund.

Voi încerca să speculez forma bună pe care o traversează ambele echipe și acord plusul de rigoare pentru oaspeți, care nu au pierdut niciuna din ultimele 5 partide directe, dar ATENȚIE: în toate aceste partide, ambele echipe au marcat și nu va fi de mirare dacă se va întâmpla acest lucru și azi, deoarece tripleta ofensivă a lui Frankfurt formată din Jovic, Haller și Rebic este capabilă să înscrie absolut oricărui adversar.

Levante vs Getafe

După măcelul de miercuri de la Valencia, Djene, Leandro Cabrera și Bruno Gonzales au fost suspendați de federație și nu vor evolua în acest meci pentru Getafe. Levante a fost o nucă tare pe propriul teren tot sezonul, recent învingând chiar Barcelona în Cupa Spaniei. Merită încercată victoria gazdelor în sistem Draw No Bet, în caz de egalitate, miza fiind returnată.

Brighton vs Watford

Brighton a ajuns la 3 înfrângeri consecutive în Premier League și are o singură victorie în ultimele 9 etape, în timp ce Watford nu a mai pierdut în fața unei echipe din afara TOP 6 de pe 1 Decembrie când a cedat la Leicester. De atunci doar două echipe au reușit să se impună cu greu în fața „viespilor”: Chelsea și Tottenham. Etapa trecută au fost aproape să dea lovitura pe Wembley în fața lui Tottenham, însă londonezii au reușit să întoarcă dramatic scorul. La fel ca la meciul precedent, voi miza pe victoria lui Watford în sistem Draw No Bet, același lucru cu Handicap Asiatic 0, ceea ce înseamnă că în caz de egalitate, primim cota 1.00

🔥🔥🔥Deschide un cont nou la Betano prin acest link și ai acces GRATUIT în grupul nostru de pariuri PREMIUM💪💪💪

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Frankfurt vs Dortmund
Pronostic:
X2 & GG
Cota
2.05
Levante vs Getafe
Pronostic:
1 DNB
Cota
1.00
Brighton vs Watford
Pronostic:
2 DNB
Cota
1.00
Cota finala: 2.05
Profit: 5.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro