Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.48

BETFAIR SPORTSBOOK

Voi mai posta un bilet pentru astăzi pe care voi folosi o miză mai consistentă, 8/10, pentru că 2/10 am folosit pe biletul de cota 9.50.

Cantu vs Vanoli Cremona

cota2.ro

Acest meci din prima ligă de baschet a Italiei a fost postat în grupul Premium încă de vineri, la cota 2.05 solistul pe oaspeți. Cât este acum solistul? 1.67! Avantajul de a fi în grupul Premium, acolo unde se poate obține accesul Gratuit, cu îndeplinirea condițiilor de aici.

Mizez pe victoria oaspeților la minim 2 puncte diferență, deoarece Cantu are cea mai slabă bancă din campionat. Cei 5 titulari au marcat 90% din punctele acumulate până acum, iar meciul trecut , la Trento, rezervele au înscris doar 4 puncte. Antrenorul Evgeny Pashutin a părăsit echipa, iar jucătorii sunt în urmă cu salariile.

Viitorul vs Craiova

Avem azi față în față două echipe care joacă fotbal și chiar merită un loc în play-off. Craiova este cea mai în formă echipă din campionat, cu 4 victorii în ultimele 5 etape și are al doilea cel mai bun atac din Liga 1 cu 37 de goluri marcate în 21 de etape. 9 din ultimele 10 meciuri ale oltenilor au produs minim 2 goluri, la fel ca 4 din ultimele 5 partide directe.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Cantu vs Cremona
Pronostic:
Cremona -1.5 Handicap
Cota
1.75
Viitorul vs Craiova
Pronostic:
peste 1.5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 2.48
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro