Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.34

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, sper să începem săptămâna cu bine, deoarece nu am terminat-o cum trebuie. Ieri am luat-o în barbă cu ambele bilete postate, socoteala de acasă nu a fost la fel cu cea din târg :) Azi voi miza pe un bilet format din 3 meciuri, pe care îl voi plasa tot la SportingBet, deoarece cotele sunt cele mai bune de pe piață la ceea ce caut.

Cagliari vs Atalanta

cota2.ro

Atalanta i-a dat cu terenul în cap marelui Juve și a demonstrat că este, probabil, una din cele mai în formă echipe din Serie A în momentul de față. Fără înfrângere în 10 din ultimele 11 etape și cu minim 2 goluri marcate în fiecare din ultimele 6 partide disputate, trupa lui Gasperinni se deplasează la Cagliari, echipă care a fost învinsă în 4 din ultimele 6 etape și a încasat minim 2 goluri în ultimele 3.

Deschide aici un cont nou la SportingBet și ai acces Gratuit în grupul Premium! 15 luni pe profit din 17 💪💪💪

Arsenal U23 vs West Ham U23

Vă amintiți, probabil, cât de ușor a fost overul pe care am mizat la ultima etapă a lui Arsenal, când s-a impus cu 5-1 în fața lui Manchester City, iar noi aveam banii în buzunar încă de la pauză. Astăzi trag din nou speranțe că nu vom avea emoții, deoarece Arsenal primește vizita lui West Ham, echipa cu cele mai multe overuri din actualul sezon al competiției. 4.2 și 4.5 este media de goluri per meci pentru cele două formații. Ultimele 6 partide consecutive ale lui Arsenal au produs minim 4 goluri, la fel ca 4 din ultimele 6 ale lui West Ham.

Jong AZ Alkmaar vs Cambuur

Cambuur se luptă pentru un loc în semifinalele play-off-ului, iar o victorie astăzi i-ar urca până pe locul 7, la doar două lungimi de ultima poziție care le asigură obiectivul. Deplasarea pe terenul lanternei roșii nu ar trebui să fie una dificilă, deoarece în ultimele 3 directe cu echipa de tineret a lui AZ Alkmaar s-a impus de fiecare dată. Voi încerca să fiu mai precaut și să acopăr un eventual rezultat de egalitate cu selecția de tip șansă dublă.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Cagliari vs Atalanta
Pronostic:
2
Cota
1.67
Arsenal U23 vs West Ham U23
Pronostic:
PESTE 3.5 goluri
Cota
1.00
Jong AZ Alkmaar vs Cambuur
Pronostic:
X2
Cota
1.42
Cota finala: 2.37
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro