Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.15

BETANO

Luna februarie începe clasic, cu turnee pe zgură în America de Sud și în sălile din Europa, iar primul tur e un prilej să "vânăm" unele cote pe care bookmakerii le-ar putea regreta. Iar unul dintre aceste meciuri e cel dintre Pablo Andujar și Lorenzo Sonego, din primul tur de la Buenos Aires.


cota2.ro

Andujar are, în 2018, trei turnee challenger câștigate pe zgură și unul la nivel ATP, dar și o victorie în trei seturi, 6-2, 4-6, 6-1 în fața adversarului de astăzi. E zguristul căruia îi place o suprafață mai "moale", e incomparabil mai experimentat și rutinat în astfel de turnee, iar faptul că Sonego e un tenismen de atac, cu ceva probleme în defensivă, îl va ajuta pe spaniolul nostru. 1.65 e o cotă mare, denaturată de lipsa unui background pe zgură în 2019, dar care cred că merită atacată.


Între Marius Copil și Stan Wawrinka over-ul ar trebui să fie cuvântul de ordine, dar prefer varianta ultra safe pentru meciul din primul tur de la Sofia. Marius are pe umeri o presiune enormă, fiind nevoit să apere finala de anul trecut, iar Stan a arătat chiar foarte bine la Australian Open, în special în meciul pierdut în patru tiebreak-uri la Miloș Raonic. Suprafața e foarte rapidă, serviciul lui Marius va face diferența, dar calitatea din jocul lui Wawrinka ar trebui să ne ferească de surprize neplăcute (a se citi break) în primele patru game-uri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Pablo Andujar vs Lorenzo Sonego
Pronostic:
Andujar
Cota
1.65
Marius Copil vs Stanislas Wawrinka
Pronostic:
2-2 după primele patru game-uri
Cota
1.30
Cota finala: 2.15
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro