Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.77

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, am ratat și biletul de ieri la un singur gol, dar cât credeți că mai poate să țină ghinionul? Nu mai e mult și bate weekendul la ușă, nu las eu situația pe minus :)

Azi voi încerca un bilet de cota 3.80 format din 3 meciuri unde mă aștept ca toate echipele implicate să înscrie cel puțin un gol. Miză moderată în continuare, 5/10.

cota2.ro

Holsten Kiel vs Augsburg

La fel ca ieri, când am anticipat un meci greu pentru Leverkusen împotriva unei formații de eșalon secund, azi e rândul lui Augsburg să se deplaseze la Kiel. Gazdele de azi practică un fotbal deschis, pe placul iubitorilor de spectacol, pe principiul hit-and-run și de aceea mă aștept la goluri în ambele porți.

Lugano vs Thun

Avem un meci interesant în Super Liga din Elveția între Lugano și Thun, echipe despărțite de 9 puncte și 5 poziții în clasament, dar ceea ce aș vrea să subliniez este faptul că de când sunt amândouă în SuperLigă, din 2015, cele două formații au disputat 14 meciuri de campionat, iar 13 dintre acestea au fost GG-uri, deci merită investit pe acest tipar.

Barcelona vs Real Madrid

El Clasico...meciul meciurilor...ce să mai spunem despre o asemenea înfruntare care stârnește orgolii indiferent de competiția în care se dispută. 25 din ultimele 28 de partide directe au produs goluri în ambele porți. Cu Messi sau fără el, cu CR7 sau fără, EL Clasico promite goluri și spectacol.

OBȚINE AICI COTA 30.00 ÎN LOC DE 1.01 PE MINIM UN GOL MARCAT ÎN EL CLASICO!


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Kiel vs Augsburg
Pronostic:
GG
Cota
1.57
Lugano vs Thun
Pronostic:
GG
Cota
1.60
Barcelona vs Real Madrid
Pronostic:
GG
Cota
1.50
Cota finala: 3.77
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro