Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.35

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, se apropie weekendul și simt că luni vom fi bine pe plus. La o primă strigare joc azi un bilet în care am încredere mare și pe care voi miza 10/10.

Mai multe bilete voi posta în grupul PREMIUM, iar dacă doriți să vă alăturați în număr cât mai mare, să știți că este GRATUIT și foarte simplu! Trebuie doar să deschideți un cont nou la SPORTINGBET prin butonul de mai jos și să efectuați o primă depunere, apoi mă anunțați. Dacă aveți deja cont la SportingBet, puteți deschide la una din casele de pariuri enumerate AICI.

cota2.ro

Osnabruck vs Sonnenhof Grossaspach

Voi miza pe victoria liderului din Bundesliga 3, Osnabruck, echipa cu cel mai bun bilanț pe propriul teren din acest sezon, 80% victorii. Karlsruher, ocupanta locului secund, se află la 5 puncte în spate, dar are și un meci mai puțin, deci liderul trebuie să mențină un tempo ridicat în lupta pentru promovare și are șanse bune de victorie în meciul de azi în care primește vizita lui Sonnenhof Grossaspach, echipă fără o carte de vizită care să stârnească emoții...Aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, în cele 10 deplasări ale actualului sezon a marcat doar 6 goluri și a bifat o singură victorie, în August 2018, iar cu totalul de 16 goluri marcate în 22 de etape deține postura de echipă cu cel mai slab atac din divizie! Bilanțul lui Osnabruck în ultimele 15 meciuri este impresionant: 10 victorii și 5 egaluri.

NAC Breda vs AZ Alkmaar

Alkmaar trece prin momente excelente, cu 5 victorii în ultimele 6 etape, iar toate cele 4 meciuri oficiale disputate în 2019 (3 de campionat și unul de cupă) au fost victorii cu golaveraj total 12-0. De cealaltă parte, Breda este lanterna roșie și există pericolul să se aleagă praful de soarta acestei echipe, deoarece la nivel de management al clubului există probleme mari. Colac peste pupăză, pentru acest meci, golgetterul gazdelor, Mitchell te Vrede, autor a 9 goluri în actuala stagiune, 41% din totalul de goluri marcate al echipei, va fi indisponibil din cauza unei accidentări. Alkmaar a câștigat ultimele 6 partide directe și sunt destul de încrezător că va extinde această serie pozitivă.

AICI AI COTA 50 DIN LIGA 1 ÎN WEEKEND!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Osnabruck vs Sonnenhof
Pronostic:
1
Cota
1.57
NAC Breda vs AZ Alkmaar
Pronostic:
2
Cota
1.50
Cota finala: 2.35
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro