Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs Hoffenheim

BETFAIR SPORTSBOOK

Borussia Dortmund păstrează un avans considerabil de 7 puncte față de urmăritoare, dar cotele au crescut un pic în mare parte din cauza accidentării lui Marco Reus, care, cel mai probabil, nu va evolua în partida cu Hoffe. Totuși, locul său va fi luat în formula de start de Mario Gotze, nu de Plămadă, așa că nu ar trebui să ne îngrijorăm.

Hoffenheim a cules cu 20 de puncte mai puțin în actuala stagiune, iar în 5 din ultimele 6 vizite pe Signal Iduna Park au părăsit terenul cu coada între picioare.

cota2.ro

În 14 din ultimele 15 meciuri directe au marcat ambele echipe, iar bookmakerii anticipează același scenariu și acum, oferind o cotă ridicolă, sub 1.40 pentru această selecție. Aceeași situație este valabilă și pentru selecția de over 2.5 goluri, deoarece s-au marcat minim 3 goluri în 7 din ultimele 8 partide directe cu Dortmund gazdă.

Dortmund are o serie fantastică pe propriul teren în acest sezon, cu 9 victorii din 10 meciuri, fără înfrângere, iar 12 din ultimele 13 meciuri de Bundesliga disputate pe acest stadion au produs minim 3 goluri.

Ținând cont de toate aspectele prezentate mai sus, voi miza cu încredere pe victoria gazdelor și goluri înscrise de ambele echipe la cea mai bună cotă disponibilă pe bursa de pariuri sportive, Betfair Exchange.

Deschide un cont nou la BETFAIR prin acest link și vei primi acces GRATUIT în grupul de pariuri PREMIUM!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Borussia Dortmund vs Hoffenheim
Pronostic:
1 & GG
Cota
2.74
Cota finala: 2.74
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro