Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Madrid vs Real Madrid

BETANO

Atletico Madrid a pierdut la Betis în etapa trecută, pentru prima dată în ultimele 19 meciuri oficiale disputate, dar totuși, păstrează imaculat capitolul înfrângeri pe propriul teren în acest sezon.

Real Madrid este la două puncte în spatele rivalei din oraș, dar a avut mai puțin timp la dispoziție să pregătească acest derby, deoarece miercuri a jucat în El Clasico.

cota2.ro

Atletico a câștigat 8 din ultimele partide disputate pe Wanda Metropolitano, dar după cum bine știm, principalul obiectiv în astfel de derby-uri este să anihilezi cât mai bine adversarul și în primul rând să nu iei bătaie.

BETFAIR oferă clienților care își deschid conturi noi prin acest link COTA 30.00 în loc de 1.03 pentru minim un gol marcat în acest meci! Pomană curată!

Ultimele 4 partide directe s-au terminat la egalitate și nu miră pe nimeni acest aspect, deoarece loturile sunt destul de echilibrate valoric, iar egalul nu supără pe nimeni, așa că...merg pe ideea că istoria se poate repeta de nenumărate ori. Voi plasa pariul la BETANO deoarece oferă marjă 0% pentru acest meci și avem parte implicit de cele mai bune cote de pe piață!

Deschide și tu un cont la BETANO prin butonul de mai jos și vei avea acces Gratuit în grupul de pariuri PREMIUM.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Atletico Madrid vs Real Madrid
Pronostic:
X
Cota
3.35
Cota finala: 3.35
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro