Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 16.78

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, la meciul dintre Sepsi și Dinamo de sâmbătă o să mă cam piș contra vântului la capitolul statistică și am să vă explic și de ce! Niciodată în cele 5 întâlniri directe de până acum nu au înscris ambele echipe, DAR...acum datele problemei stau altfel: Sepsi a marcat în 11 din ultimele 12 partide disputate în Liga 1, iar apărarea lui Dinamo nu îmi inspiră deloc încredere...În același timp, am văzut un atac foarte motivat de Mircea Rednic și un Montini on 🔥🔥🔥 Iau GG-ul de data asta, la cotă bună!

🎯AICI AI COTA 50.00 PE CE REZULTAT VREI 🎯

cota2.ro

Hertha Berlin nu este un adversar comod în Bundesliga, dar cu cel mai bun jucător suspendat, Valentino Lazaro, se deplasează pe singurul stadion din Bundesliga unde absolut toate celelate 9 echipe care au jucat din postura de oaspeți în acest sezon, au luat-o pe cocoașă! Borussia Monchengladbach a câștigat ultimele 12 meciuri consecutive disputate pe propriul teren în Bundesliga și a marcat minim 2 goluri în ultimele 14!!!

Derby County este fără înfrângere în 12 din ultimele 13 meciuri disputate pe teren propriu, însă testul de azi va fi unul dificil pentru băieții lui Frank Lampard. Hull City a ajuns candidată la play-off din echipă implicată în lupta pentru salvarea de la retrogradare, grație unei perioade cu rezultate excepționale. Hull a suferit o singură înfrângere în ultimele 12 etape și a marcat minim 2 goluri în 10 din ultimele 11 meciuri.

💣COTA 30.00 PENTRU UN GOL MARCAT💲

Avem toate motivele să ne așteptăm la un meci cu goluri între Leipzig și Frankfurt, deoarece ambele joacă frumos, iar în 4 din cele 5 directe de până acum, ambele echipe au marcat. 3.4 este media de goluri la meciurile lui Frankfurt din acest sezon, respectiv 2.8 pentru Leipzig.

Strasbourg vine după 4 victorii consecutive și va primi vizita unei echipe fără victorie în ultimele 7 deplasări. Meciul lor de etapa trecută a fost amânat și au un avantaj în plus pentru întâlnirea de azi cu Angers la capitolul odihnă. Este momentul perfect pentru Strasbourg să spargă gheața în fața lui Angers, pe care nu a mai învins-o de 10 ani, timp în care s-au înfruntat de 6 ori.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Sepsi vs Dinamo
Pronostic:
GG
Cota
2.05
Monchengladbach vs Hertha
Pronostic:
1
Cota
1.60
Derby County vs Hull
Pronostic:
GG
Cota
1.65
Leipzig vs Frankfurt
Pronostic:
GG
Cota
1.55
Strasbourg vs Angers
Pronostic:
1
Cota
2.00
Cota finala: 16.78
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro