Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.01

UNIBET

Sevilla - Eibar

Gazdele joaca foarte bine pe teren propriu si cred ca Eibar o sa aiba un meci extrem de dificil in fata celor de la Sevilla. Chiar daca oaspetii traverseaza o perioada mai buna nu cred ca vor reusi sa ia toate cele 3 puncte puse in joc, ba mai mult, cred ca Sevilla poate obtine destul de usor victoria.

cota2.ro

Sampdoria - Frosinone

Sampdoria merge excelent in campionat si se lupta pentru un loc de cupe europene. Frosinone are o defensiva extrem de slaba, care incaseaza extrem de multe goluri. Ma astept ca gazdele sa forteze inca din primul minut. Sampdoria joaca mult mai bine in repriza secunda si cred ca in a doua parte a meciului vor inscrie minim 1-2 goluri.

Politehnica Iasi - Gaz Metan Medias

Gazdele nu au aratat bine deloc in meciul cu Dinamo, iar plecarea lui Cristea la Craiova pare sa fi afectat si vestiarul deoarece acesta parea sa fie si un motivator excelent. Gaz Metan a jucat mai bine cu Astra si pot spune ca au pierdut 2 puncte. Edi Iordanescu a adus ceva nou la echipa si cred ca Gaz Metan nu o sa fie invinsa la 2 goluri diferenta in Copou.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sevilla vs Eibar
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.00
Sampdoria vs Frosinone
Pronostic:
Gazdele castiga minim o repriza
Cota
1.31
Politehnica Iasi vs Gaz Metan Medias
Pronostic:
Gaz Metan Medias +1 AH
Cota
1.22
Cota finala: 1.31
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro