Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 6.49

BETANO

În vreme ce Hull City a strâns 5 victorii din ultimele 5 partide disputate pe propriul teren în Championship. cu un golaveraj impresionant în acest interval, 16-2, Rotherham este singur a echipă din Championship care nu a bifat niciun succes în deplasare în actuala stagiune, adunând doar 5 puncte și înscriind doar 8 goluri în 15 meciuri disputate pe teren străin.

Bolton are o singură victorie în ultimele 21 de etape, iar în deplasare treburile merg prost, deoarece au ajuns la 6 înfrângeri consecutive. Slabe speranțe ca acest bilanț să fie îmbunătățit azi, deoarece se deplasează la Birmingham, unde vor fi găzduiți de o echipă care se află la 4 puncte de zona play-off-ului și tocmai și-a redescoperit pofta de gol.

cota2.ro

Bristol City a ajuns la 6 victorii consecutive în Championship și azi va primi vizita lui QPR, formație care a încasat minim 2 goluri în ultimele 3 partide consecutive. Merg tot pe mâna gazdelor, care traversează o perioadă excelentă.

Cu doar 3 victorii în ultimele 11 etape, Nottingham Forrest pare să nu fie în stare să se mențină în lupta pentru play-off, iar după ce Leeds și Sheffield United au pierdut puncte în weekend, ușa e larg deschisă pentru West Brom să intre în calcule pentru promovarea directă, iar această oportunitate este de neratat.

Aici ai COTA 30.00 în loc de 1.01 pentru minim un gol marcat în meciul de pe Old Trafford!


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hull City vs Rotherham
Pronostic:
1
Cota
1.70
Birmingham vs Bolton
Pronostic:
1
Cota
1.57
Bristol City vs QPR
Pronostic:
1X & 2+ goluri
Cota
1.62
West Brom vs Nottingham
Pronostic:
1X & 2+ goluri
Cota
1.50
Cota finala: 6.49
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro