Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.40

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, cele două meciuri de Champions League de miercuri au niște indicii foarte bune către un rezultat final care să prezinte caracteristici comune.

AJAX vs REAL MADRID

cota2.ro

Ajax primește vizita lui Real Madrid, o echipă în creștere evidentă de formă, după ce a traversat o perioadă neagră. Ajax este neînvinsă în ultimele 14 meciuri disputate în Champions League, dar a pierdut ultimele 6 partide directe disputate împotriva lui Real Madrid în toate competițiile. Cota normală pentru victoria Realului este 1.95, dar dacă nu ai cont la Betfair poți deschide unul prin acest link și primești cota 60.00!

În materie de goluri, s-au marcat minim 3 în 29 din ultimele 32 de meciuri ale Realului în Champions League, iar în ultimele 5 partide cu Ajax, doar madrilenii au înscris minim 3 de fiecare dată.

Mie mi-a mai făcut cu ochiul o cotă interesantă pentru acest meci: peste 4.5 cartonașe la cota 2.20 în oferta acestei caste de pariuri.

TOTTENHAM vs DORTMUND

Tottenham s-a calificat pe muchie de cuțit în optimi, iar pentru confruntarea cu Dortmund are absențe importante precum Harry Kane, Dele Alli sau Erik Lamela. Nici Dortmund nu stă roz la acest capitol deoarece Marco Reus și Paco Alcacer sunt accidentați. S-au marcat minim 3 goluri în ultimele 5 directe dintre cele două formații, iar în ultimele 4 au marcat ambele echipe.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Ajax vs Real Madrid
Pronostic:
GG
Cota
1.50
Tottenham vs Borussia Dortmund
Pronostic:
GG
Cota
1.60
Cota finala: 2.40
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro