Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.10

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, avem o zi cu foarte mult handbal. Astăzi mizăm pe trei favorite din România și Danemarca, la o cotă totală de 2.10.


cota2.ro

După victoria de la Suceava, moralul Buzăului este la cote foarte înalte. Transferul lui Ibrahima Diaw a schimbat fața echipei, defensiva este acum mult mai bună, iar atacurile mult mai ordonate. Făgăraș e o formație ce nu prea câștigă în deplasare, a făcut-o de curând la Bacău, pe terenul unei echipe însă destul de modeste.

Dunărea Călărași este una din echipele bune ale campionatului, cu o exprimare foarte bună și cu rezultate pe măsură. Astăzi, cu Suceava, echipa de pe Dunăre nu are voie să comită vreun pas greșit în lupta pentru un loc cât mai bun în primele 8. Suceava, chiar dacă se predă greu, nu prea câștigă, iar acest lucru se vede în clasament.

În Danemarca, Nyk și-a revenit și este pe un trend ascendent. Recent, danezele s-au calificat în sferturile Cupei EHF, chiar în detrimentul Craiovei. Adversarul de astăzi este Aarhus, o echipă fără nume sonore și inconstantă.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Buzău vs Făgăraș
Pronostic:
1
Cota
1.40
Dunărea Călărași vs CSU Suceava
Pronostic:
1
Cota
1.25
Nykobing vs Aarhus
Pronostic:
1
Cota
1.20
Cota finala: 2.10
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro