Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 7.28

BETANO

Pe repede înainte la capitolul redactare pentru acest bilet, pentru că timpul pe care îl am la dispoziție este foarte scurt, dar m-am gândit să vă împărtășesc aceste selecții, deoarece le consider cu șanse foarte bune de câștig.

Christian Eriksen este executant de lovituri libere și penalty-uri, iar ca mijlocaș ofensiv ajunge de multe ori în posturi de finalizare. Minim un șut pe poartă din partea lui azi la cotă 1.50 mi se pare pomană la Betano (deschide cont aici și ai 500 de lei Bonus la Betano)

cota2.ro

Luka Modric este un jucător foarte agil și de foarte multe ori nu poate fi oprit decât prin fault, pe principiul ”pune-l în cap”. Peste 1.5 faulturi suferite de Modric pe tot parcursul meciului, la cotă 1.87 mi se pare ok, tot în oferta Betano (deschide cont aici și ai 500 de lei Bonus la Betano)

Wolfpack Copenhaga va primi vizita celor de la Vaelrose în campionatul Danemarcei, iar de la oaspeți vor lipsi doi jucători esențiali, în aceste condiții cred că le vor da cu terenul în cap iar diferența de scor va fi formată din două numere.

Barcelona primește vizita Valenciei în Copa del Rey la baschet, iar la ce investiții au făcut, îi văd impunându-se la o diferență destul de lejeră, însă, pentru siguranță, voi miza pe minim 4 puncte.

Aici poți paria la COTA 60.00 în loc de 1.95 pe victoria lui Real Madrid dacă nu ai cont deschis la Betfair!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Tottenham vs Dortmund
Pronostic:
Eriksen peste 0.5 șuturi pe spațiul porții
Cota
1.50
Ajax vs Real Madrid
Pronostic:
Modric peste 1.5 faulturi suferite
Cota
1.87
Copenhaga Wolfpack vs Vaelrose
Pronostic:
Wolfpack -8.5 handicap
Cota
1.73
Barcelona vs Valencia
Pronostic:
Barcelona -3.5 handicap
Cota
1.50
Cota finala: 7.28
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro