Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.08

BETANO

Prieteni, am bifat biletul de cota 3 de ieri destul de ușor, dar la biletul de cota 2 ne-a lipsit un singur game...incredibil ghinion...biletul de cota 6 a avut 2 meciuri pierdute din 5. Pentru azi voi miza pe 3 meciuri cu șanse bune de reușită.

Augsburg vs Bayern

cota2.ro

Bayern are o deplasare scurtă, la Augsburg, unde nu are voie să facă pași greșiți, iar cum în meciurile de vineri seara din Bundesliga se marchează destul de mult, voi alege să mizez la cota 1.40 pe minim un gol marcat în ambele reprize ale disputei.

Paderborn vs Koln

Paderborn este o mașinărie ofensivă, echipa cu cea mai mare medie de goluri per meci în acest sezon de Bundesliga 2, iar azi va întâlni echipa de pe locul 2, cu cea de-a doua medie a golurilor marcate, FC Koln. În meciurile cumulate ale celor două din actuala stagiune s-au marcat în medie 3.9 goluri per meci. În 5 din ultimele 6 meciuri de pe propriul teren, Paderborn a înscris minim 3 goluri, în vreme ce Koln a marcat minim 2 în 7 din ultimele 8 partide!

Pau Orthez vs Paris Levallois

Cea de-a treia selecție pentru azi vine din baschet, cupa Franței, unde Pau-Lacq-Orthes, ocupanta locului secund în campionat, primește vizita lui Paris Levallois. Gazdele au o singură înfrângere în ultimele 10 partide, în vreme ce oaspeții de azi vor avea 3 absențe importante din rândul titularilor pentru acest meci. În mod normal mă aștept la o victorie lejeră, la minim 10 puncte diferență, dar pentru mai multă siguranță, voi miza pe o victorie a gazdelor la minim 5.

Deschide aici cont la BETANO și primești:

  • BONUS de până la 500 de Lei la prima depunere
  • GRATUIT: acces în grupul de pariuri PREMIUM
  • GRATUIT: Masterclass de pariuri sportive în format PDF

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Augsburg vs Bayern Munchen
Pronostic:
gol în ambele reprize
Cota
1.40
Paderborn vs Koln
Pronostic:
GG3+
Cota
1.62
Pau Orthez vs Paris Levallois
Pronostic:
Pau Orthez -4.5 Handicap
Cota
1.36
Cota finala: 3.08
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro