Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.15

BETANO

Bayer 04 Leverkusen - Fortuna Düsseldorf

Gazdele sunt favoriti in acest meci insa ce am ales sa joc e bazat pe cartonase, acolo unde oaspetii sunt in top. Nu cred ca gazdele vor faulta foarte mult, iar avand in vedere media de cartoase a acestora care este sub 2 pe meci cred ca sunt sanse foarte mari sa vedem la oaspeti mai multe cartonase in acest meci.

cota2.ro

FC Basel - FC Sion

In ultimele 26 de meciuri directe, Sion nu a reusit niciodata sa o invinga pe Basel. Asadar o sa merg si de aceasta data pe 1X. In 73% din aceste meciuri am avut cel putin 2 goluri marcate in meci. Asadar cred ca 1X&2+ este un combo destul de logic care poate acoperi si un eventual 1-1.

Excelsior Rotterdam - FC Emmen

Excelsior si Emmen se intalnesc intr-un mic ”derby al suferintei” iar acest lucru cred ca poate genera un meci spectaculos. Excelsior marcheaza aproape meci de meci pe teren propriu, iar Emmen cam incaseaza gol meci de meci in deplasare. Cred ca gazdele vor reusi astazi sa marcheze un gol avand in vedere ca joaca in fata propriilor fani, iar adversarul este de acelasi calibru sau chiar mai slab.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bayer 04 Leverkusen vs Fortuna Düsseldorf
Pronostic:
Fortuna Düsseldorf (Handicap) +0.5 - Cartonase
Cota
1.33
FC Basel vs FC Sion
Pronostic:
1X&2+
Cota
1.35
Excelsior Rotterdam vs FC Emmen
Pronostic:
Gazdele marcheaza
Cota
1.20
Cota finala: 2.15
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro