Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.72

BETANO

Prieteni, astăzi voi miza pe un bilet format din două pariuri speciale pe meciurile din Champions League. În timp ce majoritatea caută să parieze pe goluri sau rezultat final, eu vă propun să privim un pic și alte piețe cu valoare, oferite de casele de pariuri.

Memphys Depay este jucătorul cu cea mai mare medie de șuturi spre poartă din tripleta ofensivă care va evolua, cel mai probabil, pentru Lyon, în meciul din această seară cu Barcelona. 2.9 este media șuturilor expediate de olandez în fiecare meci, comparativ cu 2.0 a lui Bertarand Traore și 2.3 a lui Moussa Dembele. Mă gândesc că olandezul are șanse mari să prindă minim un șut pe spațiul porții în această seară.

cota2.ro

AICI ai cota 30.00 de la Betfair în loc de 1.01 pentru minim un gol marcat

Sallah este jucătorul cu cea mai mare medie a șuturilor spre poartă din lotul lui Liverpool, dar linia este setată șa over/under 1.5 și în aceste condiții îmi convine mai mult să mizez pe minim un șut al lui Sadio Mane pe spațiul porții. Vitezistul lui Liverpool nu șutează, de obicei, de la distanță, de aceea, șuturile lui sunt în general, pe poartă.

Aceste cote există în oferta BETANO, casa de pariuri care acordă 500 de Lei BONUS la prima depunere! Deshide și tu un cont prin butonul de mai jos și încasează bonusul!


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lyon vs Barcelona
Pronostic:
Depay peste 0.5 șuturi pe poartă
Cota
1.65
Liverpool vs Bayern
Pronostic:
Mane peste 0.5 șuturi pe poartă
Cota
1.65
Cota finala: 2.72
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro