Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.11

BETANO

Derby County, echipa antrenată de Frank Lampard, are șansa de a reintra în locurile de play-off dacă se impune azi, cel puțin până joacă Bristol City. Astăzi va primi vizita lui Milwall, echipă care traversează un sezon foarte slab, situându-se pe locul 20, la doar 2 puncte deasupra liniei de retrogradare.

Derby nu a primit gol în 7 din ultimele 8 directe cu Milwall pe care le-a găzduit!

cota2.ro

Milwall nu a marcat în ultimele 3 partide disputate în Championship și nu a câștigat în 14 din ultimele 15 deplasări! 8 din ultimele 9 meciuri ale lui Milwall au produs maxim 2 goluri, la fel ca 5 din ultimele 6 ale lui Derby în această competiție.

Cu doar 4 victorii în ultimele 13 meciuri oficiale, Schalke are o misiune imposibilă în fața lui Manchester City în această seară. Trupa lui Guardiola este neînvinsă în ultimele 5 partide de Champions League, în care a înscris de fiecare dată minim 2 goluri. S-au marcat minim 3 goluri în ultimele 11 partide consecutive disputate de Manchester City în Champions League!

Dacă NU ai încă un cont deschis la BETFAIR, poți deschide unul chiar aici și poți paria la cota 40.00 în loc de 1.23 pe victoria lui Manchester City!


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Derby County vs Millwall
Pronostic:
1X & Sub 3.5 goluri
Cota
1.73
Schalke vs Man. City
Pronostic:
2 & peste 2.5 goluri
Cota
1.80
Cota finala: 3.11
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro