Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 3.05

BETANO

Newcastle - Huddersfield

Newcastle joaca foarte bine acasa, iar meciul cu Huddersfield mi se pare unul destul de facil. Nu cred ca gazdele vor pierde astazi deoarece au o echipa mai buna si mai valoroasa, iar sprijinul fanilor este foarte important.

cota2.ro

SC Freiburg - FC Augsburg

Gazdele au cam marcat in poarta celor de la Augsburg cand au avut ocazia. Augsburg joaca bine pe teren propriu insa in deplasare se prezinta cam slabut. Cred ca Freiburg poate obtine chiar succesul in acest meci.

CF Getafe - Rayo Vallecano

Getafe este extrem de greu de invins, mai ales pe teren propriu si asta o stiu chiar si granzii Spaniei. Rayo e o echipa micuta dupa parerea mea si cred ca s-ar multumi cu un rezultat in deplasare in acest meci. Obiectivul e destul de greu deoarece Getafe e o echipa foarte periculoasa.

NAC Breda - FC Groningen

Gazdele merg foarte prost, iar oaspetii pot profita de acest lucru. Groningen e clar intr-o forma mai buna si cred ca ii poate marca usor gol celor de la Breda. Cred ca o sa avem minim 2 goluri in acest meci cu minim un gol de partea oaspetilor.

Royal Excel Mouscron - Sporting Lokeren

Ultimul meci l-am jucat in campionatul Belgiei acolo unde Mouscron s-a dovedit a fi o echipa redutabila mai ales pe propriul teren. Lokeren e praf in deplasare si nu cred ca poate obtine foarte mult in acest meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Newcastle vs Huddersfield
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.30
SC Freiburg vs FC Augsburg
Pronostic:
Gazdele marcheaza
Cota
1.26
CF Getafe vs Rayo Vallecano
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.26
NAC Breda vs FC Groningen
Pronostic:
Oaspetii marcheaza
Cota
1.21
Royal Excel Mouscron vs Sporting Lokeren
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.22
Cota finala: 3.05
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro