Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.20

BETANO

FC Augsburg - Borussia Dortmund

Se anunta meci greu pentru Dortmund in deplasarea de la Augsburg. Ma astept ca oaspetii sa forteze pentru ca Bayern s-a apropiat foarte mult, iar orice pas gresit in poate costa foarte scump. Augsburg a marcat aproape de fiecare data acasa in acest sezon si nu m-ar mira un gol in poarta Borussiei.

cota2.ro

Cagliari Calcio - Inter Milano

Meci interesant si in Serie A, acolo unde Cagliari primeste vizita celor de la Inter. Oaspetii au ceva probleme insa vor sa obtina victoria pentru a se mentine pe podium. In ultimele 10 intalniri din campionat dintre cele 2 echipe am avut cel putin 2 goluri marcate/meci. Nu este exclus sa vedem si astazi acest lucru.

Dinamo Bucuresti - Concordia Chiajna

Meciurile dintre Dinamo si Chiajna au fost mai mereu spectaculoase. Ma astept ca si astazi sa vedem un meci frumos deoarece ambele echipe vor sa demonstreze. Acestea se vor intalni si in viitorul apropiat de 2 ori in Play-Out si cred ca si atunci vor fi meciuri frumoase. Ma astept la goluri in acest meci, iar cota pentru cel putin 2 goluri marcate in meci este una foarte atractiva.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Augsburg vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.20
Cagliari vs Inter Milano
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.33
Dinamo Bucuresti vs Concordia Chiajna
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.38
Cota finala: 2.20
Profit: 6.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro