Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.01

UNIBET

Napoli - Juventus

Juventus nu traverseaza o perioada foarte buna, iar un succes impotriva celor de la Napoli e oportunitatea perfecta de a echilibra balanta. Napoli merge bine in Europa League acolo unde s-a calificat in optimi, dar si in campionat unde trateaza destul de lejer meciurile. Nu cred ca Juve poate pierde astazi la cel putin 2 goluri diferenta.

cota2.ro

Atalanta - Fiorentina

Aportul fanilor gazdelor este unul aparte dupa parerea mea. Orice echipa joaca pe terenul Atalantei are un meci greu si asta o stiu chiar si cei de la Juventus. In aproximativ 90% din meciurile jucate de Atalanta pe teren propriu, acestia au avut cel putin 5 cornere/meci. Cred ca si astazi acestia pot avea minim 5-6 lovituri de colt.

Everton - Liverpool

Derby-ul zilei din Anglia se joaca la pe terenul celor de la Everton acolo unde vine Liverpool. ”Cormoranii” au nevoie de succes pentru a reveni pe prima pozitie dupa ce Man. City a castigat la Bournemouth si cred ca Klopp o sa abordeze atent meciul. Nu cred ca Liverpool o sa piarda la Everton deoarece sunt o echipa mult mai buna si mult mai valoroasa.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Napoli vs Juventus
Pronostic:
Juventus +1 AH
Cota
1.24
Atalanta vs Fiorentina
Pronostic:
Atalanta peste 4.5 cornere
Cota
1.33
Everton vs Liverpool
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.00
Cota finala: 1.65
Profit: 2.60
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro