Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Ajax Amsterdam

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, toată lumea este cu privirea ațintită spre meciurile din Champions League, din această seară, care vor determina primele 2 echipe calificate în sferturi, iar cum rezultatele din tur sunt concludente, avem două favorite certe în Real Madrid și Tottenham. Însă eu sunt convins că Ajax nu vine ca mielul la tăiat pe Bernabeu și va juca totul pe cartea atacului. În acest caz, există mari șanse de ploaie de goluri, pentru că Real Madrid are printre cei mai buni jucători de contraatac din lume.

Dacă ești de părere că Real Madrid va câștiga această partidă și NU ai încă un cont online deschis la Betfair, atunci ai șansa de a paria la cota 45.00 în loc de 1.61 pe victoria galacticilor, doar dacă folosești codul special al promoției de aici >>>

cota2.ro

Tot la BETFAIR, cea mai mare casă de pariuri din lume licențiată și în România, vei putea găsi o mulțime de pariuri interesante pentru acest meci, dar îți poți crea și singur un bilet din mai multe selecții de la același meci. Iată care sunt recomandările mele:

  • Fiecare echipă are minim 2 cornere în fiecare repriză @3.60
  • Ambele marchează în a doua repriză @2.55
  • Pariu combinat @2.70: GG & peste 2.5 goluri & Ajax peste 3.5 cornere & gol în ambele reprize

Pariază astăzi la 45.00 în loc de 1.61 folosind codul special de aici!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Real Madrid vs Ajax Amsterdam
Pronostic:
pariu combinat (vezi în argumentare)
Cota
2.70
Cota finala: 2.70
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro