Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.01

UNIBET

Prieteni, pentru astăzi mizez pe trei meciuri ale căror șanse individuale de câștig par să fie destul de bune. 5/10 este miza pe care o voi folosi pentru acest bilet.

Jeonbuk Motors vs Beijing Guoan

cota2.ro

Jeonbuk Motors, reprezentanta Japoniei în Liga Campionilor Asiei, a pierdut doi oameni inportanți din sezonul trecut. Unul este managerul Choi Kang-Hee, iar cel de-al doilea este tânărul fundaș Kim Min-Jae, care s-a transferat tot în China, chiar la adversarul de astăzi, Beijing Guoan! Echipa din China are un trio ofensiv de calitate format din Cedric Bakambu, fostul atacant al lui Villareal, Jonathan Viera (ex-Valencia) și Renato Augusto, brazilianul care a jucat 5 ani la Leverkusen.

Voi miza pe linia de +1 Handicap Asiatic pentru formația chineză, ceea ce înseamnă că dacă gazdele se impun la fix un gol diferență, vom primi cota 1.00.

CSM Focșani vs HCM Buzău

CSM Focșani este o echipă decentă pe propriul teren, iar astăzi va primi vizita vecinilor de la Buzău în Liga Națională de handbal masculin. Voi miza pe victoria băieților antrenați de Sandu Iacob, care au 3 înfrângeri consecutive, dar asta deoarece au avut 3 meciuri la rând cu pretendente la titlu: Turda, CSM București și Dinamo.

Vojvodina vs Spartak Subotica

SuperLiga de fotbal din Serbia nu este o competiție spectaculoasă, lucru confirmat și de media de goluri per meci din această competiție: 2.24. Media de goluri în meciurile Vojvodinei este de doar 1.54 și doar 17% din meciurile sale au depățit bariera de 3 goluri în acest sezon. S-au marcat maxim 2 goluri în 14 din ultimele 15 etape ale Vojvodinei, și sunt șanse mari ca și partida de astăzi împotriva lui Spartak Subotica să fie săracă în goluri.

COTA 30 în loc de 1.01 DOAR AZI! CLICK AICI >>>




Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Jeonbuk vs Beijing Guoan
Pronostic:
Beijing +1 HA
Cota
1.52
CSM Focsani vs HCM Buzau
Pronostic:
1
Cota
1.32
Vojvodina vs Sp. Subotica
Pronostic:
Sub 2.5 goluri
Cota
1.50
Cota finala: 3.01
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro