Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.59

Fortuna

Înainte ca distracția să înceapă pe tabloul principal masculin de la Indian Wells, un "raid" în ultimul tur de calificări pare indicat, iar un bilet din trei meciuri ne poate ajuta să facem încălzirea așa cum trebuie pentru primul mare turneu din sezonul de hard-american.


cota2.ro

Încep cu Radu Albot, moldoveanul aflat în cel mai bun moment al carierei, despre care cred că va trece ușor de Lucas Lacko. Vine după un prim turneu câștigat, la delray Beach, nu a stat la discuții cu Krueger (6-1, 6-4) în primul meci, iar Lacko, un slovac inconstant, fără ritm în ultima vreme, abia a supraviețuit unui thriller de trei seturi și două tiebreak-uri cu canadianul Polansky.

COTA 30 în loc de 1.01 DOAR AZI! CLICK AICI >>>

Apoi, continui cu doi jucători, Dan Evans și Andrei Rublev, care au luat parte, săptămâna trecută, la un turneu challenger disputat în același complex în care are loc turneul cu adevărat important. Rublev l-a învins pe Evans în semifinale, a pierdut apoi finala cu Edmund, iar în primul tur de calificări a revenit pentru a câștiga cu polonezul Majchrzak. Adversarul său, Fratangelo, e departe de o formă asemănătoare și, chiar dacă joacă "acasă", mi-e greu să cred că va pune foarte mari probleme.


Evans, care se laudă cu finala de la Delray Beach și semifinala de la Indian Wells challenger, a trecut de Bemelmans în două seturi ușoare și-l are în față pe Noah Rubin, un american de origine israeliană care i se potrivește ca stil de joc. Rubin e un jucător defensiv, care-l va lăsa pe englez să creeze cu forehand-ul, iar acest detaliu mă face să cred că lui Evans nu-i va lua mult timp pentru a face diferența.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Radu Albot vs Lucas Lacko
Pronostic:
Albot
Cota
1.33
Dan Evans vs Noah Rubin
Pronostic:
Evans
Cota
1.37
Andrei Rublev vs Bjorn Fratangelo
Pronostic:
Rublev
Cota
1.42
Cota finala: 2.59
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro