Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.06

BETFAIR SPORTSBOOK

Dacă ieri Andrei Rublev și-a bătut joc de o situație foarte bună și a pus o piedică urâtă, azi ar trebui să găsim cu lejeritate doi soliști care să ne ajute să formăm o cotă interesantă pe tabloul masculin de la Indian Wells, Statele Unite ale Americii. Iar ei se numesc Illya Ivashka și Jordan Thompson.


cota2.ro

Primul vine după ce a pierdut dramatic la Dubai, în tiebreak-ul decisivului, un meci foarte bun făcut în fața cehului Berdych și are un avantaj foarte mare în suprafața de joc și în forma slabă a adversarului. Andreozzi nu a câștigat decât un meci pe tabbloul principal de concurs al unui turneu din 2019, vine după șase înfrângeri consecutive și nu s-a regăsit nici măcar pe zgură, suprafața sa de bază. Should be an easy one for Ivashka.


Ceva mai greu ar trebui să-i fie lui Jordan Thompson, dar nici Federico Delbonis nu e un jucător care să sperie pe suprafețe rapide. Thompson are un joc mult mai brut, mai plat și mai agresiv, în timp ce argentinianul suferă teribil pe serva a doua, deficiență majoră pe un hard outdoor rapid precum cel de la Indian Wells. Cota e mare, backgroundul arată bine, accept provocarea.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Illya Ivashka vs Guido Andreozzi
Pronostic:
Ivashka
Cota
1.37
Federuco Delbonis vs Jordan Thompson
Pronostic:
Thompson
Cota
1.50
Cota finala: 2.06
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro