Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 3.70

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, am analizat pentru astăzi oferta, iar aceste 5 meciuri luate ”la mână” îmi prezintă șanse foarte bune de câștig, astfel că merită să le combinăm pe toate pe același bilet.

Unirea Dej vs CS Iernut

cota2.ro

Unirea Dej nu este cine știe ce echipă, dar Iernut are un singur gol marcat în 8 deplasări și 31 încasate...hai să fim serioși...

CSM Pașcani vs Știința Miroslava

Știința Miroslava nu renunță la lupta pentru promovare, deși este evident că șansele sunt destul de mici. CSM Pașcani este o echipă slabă, nu e de mirare că se situează pe penultimul loc al clasamentului seriei 1 din Liga 3. Doar 8 goluri au înscris cei de la Pașcani în 15 etape!

Guangzhou Evergrande vs Tianjin Teda

Guangzhou Evergrande este o permanentă candidată la titlu, iar în ultimele 8 partide directe cu Tianjin Teda s-a impus de fiecare dată, la minim 2 goluri diferență.

Hobro vs Midtjylland

Midtjylland a avut parte de un adversar surprinzător de puternic runda trecută, când a remizat 3-3 pe teren propriu cu Nordsjaelland, dar astăzi are obiectiv clar de a recupera puncte, deoarece se deplasează la Hobro, echipă căreia i-a dat cu terenul în cap de fiecare dată în 8 din cele 9 partide directe de campionat disputate de-a lungul istoriei. 29-6 este golaverajul înregistrat în această perioadă.

CSM București vs Thuringer

CSM București va primi vizita codașei Thuringer, echipă de care a dispus și în meciul tur la 8 goluri diferență. Este așteptată și revenirea lui Lekic, deci ne putem aștepta la o victorie lejeră în polivalentă.

Am jucat acest bilet la SPORTINGBET, o casă de pariuri cu ofertă foarte bună! Dacă vă deschideți un cont nou la SportingBet, primiți un bonus de 200 de Lei la prima depunere și diferite FreeBet-uri foarte des


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Unirea Dej vs CS Iernut
Pronostic:
1
Cota
1.36
CSM Pașcani vs Știința Miroslava
Pronostic:
2
Cota
1.40
Guangzhou Evergrande vs Tianjin Teda
Pronostic:
1
Cota
1.20
Hobro vs Midtjylland
Pronostic:
2
Cota
1.35
CSM București vs Thuringer
Pronostic:
1
Cota
1.20
Cota finala: 3.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro