Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.06

BETANO

Gornik Zabrze - Piast Gliwice

Meci destul de interesant in campionatul Poloniei intre Gornik si Piast, meci de la care astept foarte multe. Chiar daca gazdele ocupa un loc de slabut, marcheaza foarte mult si cred ca o vor face si astazi. Sanse mari de a marca au si oaspetii si cred ca o sa avem un meci cu cel putin 2 goluri in acest meci. Pronosticul ”GG” nu este nici el de neglijat.

cota2.ro

Borussia Dortmund II - Rodinghausen

In duelurile dintre cele 2 echipe avem foarte multe goluri dar si in general, in liga inferioara din Germania din care provin. Ma astept la un meci spectaculos aici avand in vedere ca sunt 2 echipe destul de micute insa cu jucatori tineri care vor sa demonstreze, cel putin in lotul gazdelor. Cred ca in acest meci o sa avem cel putin 2-3 goluri marcate.

1. FC Union Berlin - FC Ingolstadt 04

Gazdele trag la promovare, iar pe teren propriu nu au pierdut in acest sezon. Nici astazi nu cred ca o vor face deoarece intalnesc o echipa destul de modesta care are ca obiectiv evitarea retrogradarii. Ma astept la o victorie a gazdelor in conditiile date deoarece au mare nevoie de puncte pentru a urca pe podium.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gornik Zabrze vs Piast Gliwice
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.33
Borussia Dortmund II vs Rodinghausen
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.29
1. FC Union Berlin vs FC Ingolstadt 04
Pronostic:
1X
Cota
1.20
Cota finala: 2.06
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro