Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 9.09

BETFAIR SPORTSBOOK

Getafe vs Huesca

Ce sezon fantastic are Getafe...să fii pe locul 4 în La Liga după 26 de etape e ceva...azi va primi vizita codașei Huesca, dar atenție, nu va fi meci ușor, pentru că lanterna roșie a început să dea semne de viață și are șanse reale de salvare.

cota2.ro

Ibrostar Tenerife vs Gran Canaria

Voi miza pe un meci de baschet care se dispută duminică, unde consider că Gran Canaria nu va pierde la o diferență mai mare de 9 puncte la Ibrostar Tenerife.

FC Dallas vs Los Angeles Galaxy

În MLS avem parte de cea de-a doua etapă, iar Zlatan Ibrahimovic se deplasează pe terenul lui Dallas. În 4 din ultimele 5 partide directe dintre Dallas și LA Galaxy, ambele echipe au marcat.

Atlanta United vs FC Cincinatti

Tot din MLS voi miza și pe un solist destul de evident, după părerea mea. Este vorba despre meciul în care campioana Atlanta primește vizita lui Cincinatti, echipă nou-promovată. Atlanta a câștigat ultimele 7 meciuri consecutive disputate pe Mercedes-Benz Stadium, conducând de fiecare dată încă de la pauză, iar în ultimele 9 a înscris minim 2 goluri.

Arsenal vs Manchester United

În 9 din ultimele 11 partide oficiale disputate între Arsenal și Manchester United au înscris ambele echipe, așa că avem șanse mari de a vedea un meci spectaculos.

ATENȚIE: Pentru acest meci poți profita de o ofertă excelentă dacă nu ai cont la Betfair! Dacă îți deschizi un con nou la Betfair prin acest link, poți paria la cota 30.00 în loc de 1.01 că se marchează minim un gol în meci. Easy Money!


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Getafe vs Huesca
Pronostic:
1
Cota
1.57
Ibrostar Tenerife vs Gran Canaria
Pronostic:
Gran Canaria +9.5 handicap
Cota
1.60
FC Dallas vs LA Galaxy
Pronostic:
GG
Cota
1.60
Atlanta United vs Cincinatti
Pronostic:
1
Cota
1.44
Arsenal vs Man. United
Pronostic:
GG
Cota
1.57
Cota finala: 9.09
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro