Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.10

BETANO

Azerbaidjan U19 - Rusia U19

Pentru mine este clar ca Rusia este favorita acestui meci. Cele 2 echipe fac parte din grupa Romaniei pentru calificarea la Campionatul European. Ultima echipa din grupa este Irlanda, echipa cu care tricolorii deschid astazi campania. Azerbaidjan cred ca e cea mai slaba echipa din grupa si Rusia nu cred ca-si permite sa piarda puncte cu acestia.

cota2.ro

Grecia U19 - Danemarca U19

Meci destul de dificil de anticipat deoarece atat grecii cat si danezii joaca un fotbal bun, un fotbal ofensiv. Grecii au marcat mai mereu in intalnirile directe si pe acest aspect m-am axat foarte mult. Ambele echipe se afla intr-o grupa dificila din care mai fac parte Anglia si Cehia si cred ca primul loc poate fi ocupat de oricine. Ma astept la un meci spectaculos si multe goluri.

Turcia U19 - Scoția U19

Turcia este o echipa foarte buna insa spre surprinderea multora eu am incredere in Scotia. Am urmarit cateva rezumate ale acestora si joaca foarte ofensiv. In primul tur al calificarilor au marcat cate 2 goluri/meci si cred ca turcii au de ce sa se teama. Eu ma astept ca Scotia sa marcheze deoarece au o echipa care practica un fotbal bazat pe atac si un fotbal placut ochiului.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Azerbaidjan U19 vs Rusia U19
Pronostic:
Pauza sau Final 2
Cota
1.25
Grecia U19 vs Danemarca U19
Pronostic:
Gazdele marcheaza
Cota
1.30
Turcia U19 vs Scoția U19
Pronostic:
Oaspetii marcheaza
Cota
1.29
Cota finala: 2.10
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro