Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.97

UNIBET

Austria - Polonia

Incep calificarile pentru Euro 2020, iar Austria - Polonia cu siguranta o sa fie un meci foarte interesant. Cele 2 echipe sunt si favoritele grupei si la final cred ca vor merge impreuna la turneul final. Nu ar fi exclus ca acest meci sa se termine la egalitate. Eu cred ca echipa Poloniei nu o sa piarda la cel putin 2 goluri diferenta.

cota2.ro

Belgia - Rusia

”Dracii Rosii” cu siguranta sunt favoritii grupei la calificarea la acest Campionat European si cu siguranta isi vor dori sa inceapa cu dreptul aceasta campanie in fata fanilor. Rusia a facut un Mondial destul de bun insa au fost gazde si aportul fanilor, dar si acea adrenalina de a arata lucruri marete in fata acestora si-a spus cuvantul. Posibil ca Belgia sa castige insa eu o sa merg pe goluri la acest meci.

Croatia - Azerbaijan

Semifinalista Campionatului Mondial o intalneste pe modesta Azerbaijan. Cu siguranta gazdele se vor impune deoarece mi-e greu sa cred ca oaspetii pot face o surpriza colosala. Cred ca gazdele pot face spectacol in acest meci deoarece adversarul e destul de slab si un pas gresit in fata fanilor nu ar fi unul tocmai pe masura asteptarilor. Cred ca gazdele vor marca cel putin 2-3 goluri in acest meci.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Austria vs Polonia
Pronostic:
Polonia +1 AH
Cota
1.26
Belgia vs Rusia
Pronostic:
Peste 2 goluri asiatic
Cota
1.28
Croatia vs Azerbaijan
Pronostic:
Croatia peste 1.5 goluri
Cota
1.22
Cota finala: 1.97
Profit: 4.85
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro