Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.03

BETANO

Joao Sousa - Chun Hsin Tseng

Turneul de la Miami se anunta unul destul de interesant, iar meciul dintre Sousa si Chun mi se pare unul destul de dezechilibrat. Sousa se afla in top 50 in timp se adversarul sau e pe locul 426. Ma astept ca Chun sa incerce sa scoata puncte pe alocuri insa cred ca victoria favoritului nu poate fi pusa foarte tare la indoiala.

cota2.ro

Spania U21 - România U21

Amicalul din aceasta seara cu Spania va fi unul foarte dificil. Foarte multi jucatori importanti au fost convocati la nationala mare, iar Mirel Radoi a fost de acord cu acest lucru. E un amical deci nu cred ca Romania o sa forteze. Un eventual esec nu ar fi o surpriza. Cred ca Spania o sa invinga astazi avand in vedere circumstatele partidei.

Kazahstan - Scoția

Oaspetii, daca vor la Campionatul European trebuie sa castige acest meci. Va fi greu totusi ca Scotienii sa se califice deoarece sunt in grupa cu Olanda si Germania, iar aceste doua echipe sunt clar favorite. In Kazahstan avem, stim prea bine, gazon artificial. Eu cred ca Scotia o sa marcheze deoarece au o nationala buna si gazdele, cred eu, sunt o echipa destul de mica.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Joao Sousa vs Chun Hsin Tseng
Pronostic:
1
Cota
1.26
Spania U21 vs Romania U21
Pronostic:
Pauza sau Final 1
Cota
1.25
Kazahstan vs Scotia
Pronostic:
Oaspetii marcheaza
Cota
1.29
Cota finala: 2.03
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro