Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.76

Fortuna

Prieteni, hai să vedem ce putem culege și noi de pe urma partidelor din prima etapă a preliminariilor pentru EURO 2020. Voi juca un bilet format din 3 partide care se dispută în această seară.

Belgia vs Rusia

cota2.ro

Belgia are o generație de aur, pe care, mulți specialiști o evaluează ca fiind una dintre cele mai puternice din lume la momentul actual. Rusia a fost o surpriză plăcută la mondial, dar a revenit cu picioarele pe pământ și în cele mai recente meciuri internaționale și-a luat-o pe cocoașă cu 3-0 în Germania și 2-0 în Suedia. Solistul pe gazde nu ar trebui să fie o problemă astăzi.

Macedonia vs Letonia

5 din ultimele 6 meciuri ale Macedoniei au fost victorii, iar meciul de azi va fi unul special pentru veteranul Goran Pandev, care va bifa partida cu numărul 100 în tricoul naționalei. Letonia nu a reușit să câștige niciun meci din ultimele 8, interval în care a marcat doar 4 goluri. Mergem tot cu gazdele.

Croația vs Azerbaijan

Nu văd o altă abordare a naționalei Azerbaijanului astăzi pe stadionul Maksimir din Zagreb, în afară de Park-the-bus. Vice-campioana mondială are jucători cu câteva clase peste adversarul de azi în absolut toate compartimentele, astfel că prevăd o victorie categorică, fără gol primit. Voi miza pe faptul că NU vor marca ambele echipe în acest meci și gazdele se vor impune.

Deschide un cont nou la FORTUNA prin acest link și plasează și tu pariul! Vei primi un bonus FĂRĂ RULAJ de până la 300 de Lei la prima depunere!


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Belgia vs Rusia
Pronostic:
1
Cota
1.37
Macedonia vs Letonia
Pronostic:
1
Cota
1.41
Croația vs Azerbaijan
Pronostic:
1 & NGG
Cota
1.43
Cota finala: 2.76
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro