Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.06

BETANO

Anglia - Cehia

Anglia incepe calificarea cu un duel in fata Cehiei, echipa care i-a mai incurcat in trecut. Nu o sa joc solist sau alte pariuri pe Anglia deoarece am inteles ca au multe noutati si pot fi utilizate. Cred ca o sa avem goluri in acest meci si pe asta am si mizat. Daca Cehia o sa inscrie e clar ca Anglia nu o sa se multumeasca doar cu un egal. Cred ca cel putin 2 schimbari ale tabelei o sa avem in aceasta partida.

cota2.ro

Portugalia - Ucraina

Portugalia are primul duel din preliminarii cu o contra-candidata la participarea la Campionatul European. In urmatorul meci, echipa lui Cristiano Ronaldo primeste vizita Serbiei, deci Portugalia isi intalneste cei mai tari adversari la inceputul acestei campanii. Ma astept la un meci in care gazdele sa tina de minge si sa nu de-a multe sanse adversarilor. Cred ca Portugalia o sa castige acest meci.

Andorra - Islanda

Islanda, echipa care facea senzatie la Campionatul European din 2016 si nu numai vine dupa numai putin de 15 meciuri faca succes. Islanda se lupta cu echipe ca Turcia, Moldova sau Albania pentru ocuparea pozitiei secunde in grupa, loc care duce direct la Campionatul European. Franta este clar principala favorita a grupei si nu cred ca vor avea probleme. Ma astept la un meci in care oaspetii sa domine. O sa joc din nou pe cel putin 2 goluri pentru a evita o eventuala surpriza.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Anglia vs Cehia
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.26
Portugalia vs Ucraina
Pronostic:
Gazdele castiga minim o repriza
Cota
1.26
Andorra vs Islanda
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.30
Cota finala: 2.06
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro