Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.63

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, vă prezint în acest bilet niște selecții în care am încredere destul de mare. Cotele sunt foarte bune în raport cu șansele estimate de reușită.

Am jucat biletul la SportingBet, una dintre cele mai mari agenții din România! Deschide aici un cont nou la SportingBet și vei primi un bonus de 200 de lei instant!

cota2.ro

Mexic va disputa un meci amical împotriva lui Chile în această noapte, și înclin să cred că nu vor pierde această partidă, în condițiile în care Chile nu prea pune preț pe rezultatele obținute în partidele de verificare.

Metaloglobus este una din formațiile neînvinse în retur și a reușit să urce până pe locul 12 cu cele 8 puncte adunate în retur. Meciul cu Farul este unul de 6 puncte în economia luptei pentru salvarea de la retrogradare, dar mizez pe atu-urile gazdelor.

Peterborough și Southend sunt două echipe care înscriu dar și primesc destul de des, iar scenariul golurilor în ambele porți în această partidă pare destul de plauzibil.

Lincoln City ar trebui să profite de moralul scăzut al lui Crawley, care a luat-o rău pe cârcă de la Crewe în etapa trecută, 6-1. Liderul din League Two ar putea să-și adjudece o nouă victorie care să-i aducă mai aproape de promovarea directă. Voi alege să joc totuși mai „safe”, în sistem Draw No Bet, adică în caz de egalitate să primim cota 1.00.

Italia va susține primul meci din campania de calificare pentru Euro 2020 pe Arena Dacia din Udine împotriva Finlandei, națională pe care a căpăcit-o în toate meciurile disputate în acest mileniu. Personal am o părere bună despre Finlanda, nu cred că va fi un meci ușor pentru italieni, dar, ca de obicei...fac ei ceva ca să câștige.

OBȚINE AICI 200 DE LEI DE LA SPORTINGBET


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Mexic vs Chile
Pronostic:
1X
Cota
1.40
Metaloglobus vs Farul Constanța
Pronostic:
1X
Cota
1.30
Peterborough vs Southend
Pronostic:
GG
Cota
1.70
Crawley vs Lincoln
Pronostic:
Lincoln DNB
Cota
1.40
Italia vs Finlanda
Pronostic:
1
Cota
1.30
Cota finala: 5.63
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro