Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.02

UNIBET

Ungaria - Croatia

Oaspetii au prima sansa in acest meci, iar avand in vedere momentul slab prin care trece Ungaria nu m-as da deoparte in a paria pe Croatia. Nu cred ca oaspetii vor pierde aceasta partida si din acest motiv am ales sa ma acopar cu un DNB destul de bun, la o cota interesanta care se pliaza perfect intr-un bilet in cota 2.

cota2.ro

Irlanda de Nord - Belarus

Gazdele spera la o minune si spera la o calificare ce pare imposibila dintr-o grupa cu Olanda si Germania. Am vazut-o pe Belarus in meciul cu Olanda si a aratat ca o echipa foarte mica. Cred ca irlandezii se pot impune destul de lejer in aceasta partida si am decis sa ma acopar putin cum am facut-o si la primul eveniment.

Olanda - Germania

E clar ca acest duel este meciul zilei din orice perspectiva l-am privi. Ma astept la un meci spectaculos, ma astept la un meci dur, ma astept la multe ocazii si multe faze de poarta si in proportie destul de mare cred ca o sa le avem pe toate. Am gasit la Unibet o cota destul de buna pentru a completa un bilet in cota 2 si din acest motiv am ales sa merg pe cartonase.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Ungaria vs Croatia
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.29
Irlanda de Nord vs Belarus
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.25
Olanda vs Germania
Pronostic:
Peste 2.5 cartonase
Cota
1.25
Cota finala: 2.02
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro