Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Cardiff

BETANO

Am acceptat provocarea propusa de Catalin Mihalache si aceea de a incerca sa bifez 10 pariuri consecutive in cota mai mare de 1.30. Am ales sa joc acest challenge la Betfair Exchange pentru a profita de cotele ceva mai avantajoase insa acest pronostic am ales sa-l joc la Betano deoarece beneficiez de o cota mai mare.

Zilnic o sa joc fie un singur pas, fie doi pasi sau mai multi, in functie de oferta care este in ziua respectiva.

cota2.ro

Pentru fiecare pas pe care-l propun la acest challenge o sa plasez 5 Unitati.

In acest articol am ales sa pariez pe meciul dintre Manchester City si Cardiff. Trupa lui Guardiola are nevoie de succes pentru a trece pe prima pozitie, iar Cardiff incearca sa evite miraculos retrogradarea. E clar ca City o sa forteze din primul minut cum o face de obicei, iar oaspetii se vor apara pe 2 linii. City este o echipa foarte buna de cornere si cred ca vor avea cel putin 4 cornere in prima repriza deoarece am vazut ca acestia forteaza mult in prima jumatate a reprizei, iar apoi mentin un tempo ridicat.

Avand in vedere ca Man. City joaca acasa, consider ca vor avea multe cornere in acest meci deoarece trebuie sa forteze. Consider ca pronosticul ”Manchester City peste 3.5 cornere in prima repriza” se pliaza destul de bine la acest meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Manchester City vs Cardiff
Pronostic:
Manchester City peste 3.5 cornere in prima repriza
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 3.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro