Ponturi Pariuri Fotbal Southampton FC vs FC Liverpool

Superbet

Am acceptat provocarea propusa de Catalin Mihalache si aceea de a incerca sa bifez 10 pariuri consecutive in cota mai mare de 1.30. Am ales sa joc acest challenge la Betfair Exchange pentru a profita de cotele ceva mai avantajoase insa acest pronostic am ales sa-l joc la Superbet deoarece beneficiez de o cota mai mare.

Zilnic o sa joc fie un singur pas, fie doi pasi sau mai multi, in functie de oferta care este in ziua respectiva.

cota2.ro

Pentru fiecare pas pe care-l propun la acest challenge o sa plasez 5 Unitati.

In acest articol am ales sa pariez pe meciul dintre Southampton FC si FC Liverpool. ”Cormoranii” joaca o noua finala astazi, de data aceasta impotriva ”sfintilor”, echipa care trage sa evite retrogradarea. Intre cele doua echipe se leaga o mica ”prietenie” deoarece Livepool a cumparat destul de mult de la acestia. E clar ca Klopp trateaza foarte serios meciul, iar victoria e singura optiune.

Avand in vedere aceste lucruri, am ales sa merg pe pronosticul ”Pauza sau Final 2” deoarece cred ca Liverpool o sa castige aceasta partida, iar ”finala” pe care o joaca astazi este extrem de importanta. Livepool nu trebuie sa faca pasi gresiti deoarece o pot costa titlul, iar dupa cum bine stim, Liverpool spera ca Man. City o sa se incurce curand.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Southampton FC vs FC Liverpool
Pronostic:
Pauza sau Final 2
Cota
1.31
Cota finala: 1.31
Profit: 1.55
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro