Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.01

BETFAIR SPORTSBOOK

Manchester United vs Barcelona

Nici cei mai optimiști suporteri ai lui Manchester United nu sunt încrezători într-un rezultat pozitiv în meciul de azi, dar nu e de condamnat, având în vedere că acest sezon a fost unul destul de tulbure, iar Barcelona este principala favorită la câștigarea UEFA Champions League.

cota2.ro

ATENȚIE: O cotă foarte tare pentru acest meci vine de la BETFAIR și se adresează jucătorilor care au posibilitatea de a-și deschide conturi noi. Pentru minim un gol marcat în meciul din această seară, Betfair oferă cota 30.00 în loc de 1.01 dar numai celor care își deschid cont nou și introduc ACEST COD SPECIAL!

Petrolul vs FC Argeș

Petrolul Ploiești a înregistrat două victorii de la venirea lui Gigi Mulțescu, iar cu o victorie astăzi împotriva lui FC Argeș, ar urca pe locul 2 în clasament, poziție de promovare directă. Problema este că FC Argeș nu are absolut nicio motivație, nu poate promova, deci jucătorii joacă pentru a-și primi salariile, dar nu au de ce să tragă în mod deosebit. Să ne amintim că pentru o perioadă și-au făcut de cap și au pierdut cu echipe mult mai slab cotate, fapt care a dus la apariția unui celebru banner din partea suporterilor, cu mesajul: „Când mai prindeți cota 9, să ne dați pontul și nouă”.

În altă ordine de idei, meciul din tur a fost câștigat de FC Argeș într-o manieră categorică, cu 3-0, și am avut impresia că în acel meci Petrolul nu a vrut să joace. Pe bune, uitați-vă la rezumat, dacă nu ați văzut meciul. Așa că nu am cum să nu mă gândesc la un 3 cu 3, caz în care azi ar fi rândul ploieștenilor la casierie.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Man. United vs Barcelona
Pronostic:
X2
Cota
1.28
Petrolul vs FC Argeș
Pronostic:
1
Cota
1.57
Cota finala: 2.01
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro