Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

BETANO

CF Villarreal - CF Valencia

Dubla spaniola in sferturile UEFA Europa League intre Villarreal si Valencia. Ma astept la un meci cu putine goluri, poate un rezultat de egalitate si dn acest motiv am ales sa nu joc pe goluri sau la rezultat. Mi-au atras atentia cornerele, in special media acestora pe care o are Villarreal pe teren propriu. Numai putin de 85% din meciurile celor de la Villarreal jucate pe teren propriu s-au incheiat cu cel putin 5 lovituri de colt in favoarea lor si cred ca astazi putem asista la un asemenea deznodamant.

cota2.ro

SK Slavia Prague - Chelsea FC

Cehii au produs surpriza si au eliminat-o pe Sevilla in optimi insa adversarul de astazi e net superior acestora. Chelsea este principala candidata la castigarea trofeului UEFA Europa League si cred ca astazi nu o sa piarda pe terenul celor de la Slavia Praga. Cred ca gazdele vor incerca sa se apere destul de mult in aceasta partida deoarece nu cred ca Chelsea o sa le cedeze posesia si cu siguranta nu o sa prinda foarte multe atacuri, iar pronosticul DNB pe londonezi mi se pare o idee excelenta.

SL Benfica - Eintracht Frankfurt

Meciul dintre Benfica si Frankfurt mi se pare cel mai atractiv din aceasta seara deoarece ii vad la lucru pe Jovic si Haller, jucatori care practica un fotbal senzational. Pariul meu o sa mearga in favoarea portughezilor insa. Benfica, in 92% din meciurile de pe teren propriu, a beneficiat de minim 5 lovituri de colt/meci si cred ca si astazi vor avea cel putin 4-5 deoarece Frankfurt e cam vulnerabila pe lateral jucand acel 3-5-2, in timp ce Benfica cred ca o sa inceapa cu clasicul 4-4-2.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CF Villarreal vs CF Valencia
Pronostic:
CF Villarreal peste 3.5 cornere
Cota
1.29
SK Slavia Prague vs Chelsea FC
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.26
SL Benfica vs Eintracht Frankfurt
Pronostic:
SL Benfica peste 3.5 cornere
Cota
1.23
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro