Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.01

Fortuna

Oare cum poți să motivezi jucătorii lui Manchester United să încerce calificarea pe Camp Nou după ce au pierdut în tur pe Old Trafford fără să aibă șut pe poartă? Chiar sunt curios ce abilități de antrenor îți trebuie pentru așa ceva.

Ajax cred că este echipa cu cei mai mulți simpatizanți neutri dintre toate cele 8 rămase în sferturi, mai ales după calificarea de poveste obținută pe Bernabeu. Ajax joacă fotbal, ne-a demostrat asta și în partida tur cu Juve și sunt convins că avem tot dreptul să avem așteptări de la ambele echipe să marcheze diseară.

cota2.ro

MOL Vidi e pe cai mari după ce a eliminat pe Ferencvaros în ferturi și este principala favorită la câștigarea Cupei Ungariei. Astăzi va disputa prima manșă a semifinalei cu Debrecen și am convingerea că va face un meci bun pe propriul teren.

CSKA Moscova este a doua favorită la câștigarea Euroligii și va primi vizita Baskoniei, echipă care a terminat sezonul regulat pe locul 7. În ultimele 7 întâlniri, rușii s-au impus de 6 ori, iar în 5 dintre acestea, diferența a fost de minim 4 puncte.

DESCHIDE CONT AICI ȘI JOACĂ ACEST BILET LA FORTUNA ONLINE! VEI PRIMI BONUS 300 DE LEI FĂRĂ RULAJ

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Barcelona vs Manchester United
Pronostic:
1
Cota
1.38
Juventus vs Ajax
Pronostic:
GG
Cota
1.75
MOL Vidi vs Debrecen
Pronostic:
1X
Cota
1.16
CSKA Moscova vs Baskonia
Pronostic:
CSKA -3.5 Handicap
Cota
1.43
Cota finala: 4.01
Profit: 30.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro