Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.41

Superbet

Prieteni, biletul de vineri conține meciuri importante din Europa. Vă invităm așadar să vizualizați selecțiile noastre, la o cotă totală de 2.41!


cota2.ro

Conegliano e clar una din echipele momentului din voleiul feminin european. Calificată în finala Ligii Campionilor după ce anul trecut a ratat de puțin prezența în ultimul act, reprezentanta Italiei dispută azi în campionatul intern un meci foarte important, la Monza. Este primul meci al semifinalei, iar Conegliano nu prea are probleme în disputele cu Monza. Gazdele de azi au câștigat un singur meci direct din cele opt, indiferent că s-au întâlnit în campionat sau în Cupa Italiei.


În Croația, deși e doar etapa a cincea din play-off, se poate decide campioana. Nexe speră la titlul deținut de RK Zagreb, însă e clar că echipa din capitală are prima șansă. Totuși, Nexe se poate lega de un aspect: a câștigat cu 23-22 meciul de acasă cu Zagreb, din SEHA, disputat în luna august. Doar că pe noi ne interesează un alt aspect astăzi: niciuna din cele trei dispute de azi nu a depășit pragul de 51 de goluri marcate!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Monza vs Conegliano
Pronostic:
2
Cota
1.30
RK Nexe vs RK Zagreb
Pronostic:
Sub 51.5 goluri
Cota
1.85
Cota finala: 2.41
Profit: 7.05
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro