Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 8.96

UNIBET

În Superliga de fotbal feminin se întâlnesc cele mai slabe echipe ale campionatului, Fair-Play București și CSS Târgoviște. Oaspetele de azi nu au cules niciun punct în 12 etape, iar apărările celor două formații sunt vraiște!

Liderul Ligii a doua de fotbal masculin, revelația din Clinceni, primește vizita lui Metaloglobus, echipă cu un parcurs bun în acest retur, dar cu prestații modeste în deplasare.

cota2.ro

Chindia vrea să țină aproape de promovare, iar deplasarea la UTA poate fi un prilej bun pentru o nouă victorie. Etapa trecută UTA a folosit 4 jucători născuți în mileniul 3 la Metaloglobus și a luat-o în freză cu 3-0.

Liderul Ligii 1, CFR Cluj, se deplasează la Sepsi, cea mai slabă echipă din play-out, de unde se așteaptă și la ceva ajutor pe considerente că sunt singurele echipe cu patronat maghiar din Liga 1.

Farul lui Petre Grigoraș are meci de 6 puncte azi cu Aerostarul lui Florin Bratu. Marinarii au urcat deasupra liniei de retrogradare, dar au un avans fragil de doar 3 puncte, iar azi sunt favoriți la victorie.

VEZI AICI SI COTA 40 DE AZI

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Fair-Play București vs CSS Târgoviște
Pronostic:
peste 3.5 goluri
Cota
1.76
Clinceni vs Metaloglobus
Pronostic:
1
Cota
1.38
UTA vs Chindia
Pronostic:
Chindia DNB
Cota
1.00
Sepsi vs CFR Cluj
Pronostic:
2
Cota
1.50
Farul vs Aerostar
Pronostic:
1
Cota
1.72
Cota finala: 6.27
Profit: 15.81
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro