Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.97

BETANO

Juventus Torino - AC Fiorentina

Juventus poate deveni matematic campioana Italiei daca astazi nu pierde in fata celor de la Fiorentina. Din informatiile pe care le-am gasit se pare ca ”Batrana Doamna” vrea sa stearga dezamagirea eliminarii din UEFA Champions League si sa castige campionatul in fata propriilor suporteri, iar la duelul de azi sunt anuntati titulari cei mai buni jucatori ai echipei.

cota2.ro

Manchester City - Tottenham Hotspur

Manchester City continua lupta de la distanta cu Liverpool pentru castigarea titlului in Anglia, iar meciul cu Tottenham este considerat o revansa dupa ce s-a intamplat in UEFA Champions League. Cred ca ”cetatenii” vor castiga acest duel pentru ca ar fi prea mult ca Tottenham sa le sufle si semifinalele ligii si titlul.

FC Groningen - Ajax Amsterdam

Ajax arata ca o echipa mare in acest moment, iar sezonul fare sa fie unul fantastic. ”Lancierii” depind de mana lor in lupta pentru titlul si este exclus orice pas gresit. Calificati si in semifinalele UEFA Champions League, Ajax vrea sa obtina maxim de la acest sezon care, dupa parerea mea, o sa ramana in istorie.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Juventus Torino vs AC Fiorentina
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.20
Manchester City vs Tottenham Hotspur
Pronostic:
1
Cota
1.26
FC Groningen vs Ajax Amsterdam
Pronostic:
2
Cota
1.30
Cota finala: 1.97
Profit: 6.79
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro