Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.63

BETFAIR SPORTSBOOK

Salutare, prieteni! Începem cu dreptul ultima săptămână din aprilie?! Am pregătit un combo simplu, din două partide de fotbal, din ligi importante ale Europei.


cota2.ro

Eliminată de Arsenal fără să marcheze, Napoli are în față azi un meci dificil, cu Atalanta, o pretendentă la un loc în Liga Campionilor. Echipa din Bergamo vine după două remize albe, cu Inter și Empoli, dar în etapa trecută putem spune că a avut și ghinion, având în vedere că a tras de 32 de ori spre poarta adversă. Deși Napoli e favorită, oboseala își poate spune cuvântul și Atalanta poate profita. E clar însă un lucru: sunt două formații ofensive și putem vedea multe goluri.


Leeds este în pericol de a rata o promovare ce părea facilă la un moment dat. Echipa lui Bielsa a pierdut locul secund după 1-2 cu Wigan în etapa trecută, așa că victoria la Brentford a devenit obligatorie azi. Totuși, trebuie să ținem cont de un aspect important: Brentford joacă foarte bine acasă, a marcat de 45 de ori pe teren propriu, așa că putem vedea un duel atractiv.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Napoli vs Atalanta
Pronostic:
Ambele marchează
Cota
1.55
Brentford vs Leeds
Pronostic:
3+
Cota
1.70
Cota finala: 2.63
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro