Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.12

UNIBET

Braga - Benfica

Benfica poate lua o optiune serioasa la castigarea campionatului daca castiga astazi pe terenul celor de la Braga. Porto a facut un pas gresit in duelul de la distanta cu Benfica, iar in aceasta etapa au pierdut 2 puncte extrem de importante fiind egalata de Rio Ave la una dintre ultimele faze ale meciului. Ma astept ca Benfica sa nu piarda acest meci.

cota2.ro

Burnley - Manchester City

Liverpool a trecut din nou pe prima pozitie pana la meciul de astazi a celor de la Manchester City. ”Cetatenii” nu au voie sa faca pasi gresiti si ma astept ca acestia sa castige aceasta partida destul de clar.

FCSB - Astra

FCSB a pierdut 2 puncte extrem de pretioase pe terenul celor de la Viitorul si pare ca visul de a lua titlul este tot mai departe. Astazi au nevoie de succes in fata Astrei si de un succes al Viitorului maine cu CFR Cluj. Ar fi scenariul perfect pentru trupa lui Teja insa e destul de dificil. Astra e obosita dupa meciul din Cupa Romaniei, competitie unde s-au calificat in finala. Ma astept ca ros-albastri sa castige acest meci destul de usor.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Braga vs Benfica
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.27
Burnley vs Manchester City
Pronostic:
Manchester City -1 AH
Cota
1.00
FCSB vs Astra
Pronostic:
1
Cota
1.38
Cota finala: 1.75
Profit: 4.50
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro