Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.87

Fortuna

Haideți să începem luna cum se cuvine, prieteni! Luna Aprilie am terminat-o pe un mare plus, iar luna mai trebuie să fie cel puțin la fel de profitabilă! Voi miza pe un bilet format din 3 meciuri din baschet, volei și fotbal.

Dinamo București vs Steaua București

cota2.ro

Dinamo este mult peste rivala Steaua în acest sezon la capitoulu volei masculin și mă aștept la o victorie destul de simplă și fără prea mari emoții a alb-roșiilor, așa cum s-a întâmplat și acum o lună când le-au dat cu sala-n cap steliștilor chiar la ei acasă.

Steaua București vs U BT Cluj-Napoca

O nouă înfrângere pentru clubul sportiv al armatei este preconizată azi în meciul 3 al disputei cu U Cluj din cadrul play-off-ului Ligii Nationale de Baschet Masculin. Este drept că în primele două înfrângeri de la Cluj, steliștii au fost răpuși cu greu, dar din punct de vedere valoric, ardelenii ar trebui să încheie socotelile rapid și să nu petreacă prea mult timp pe la capitală.

CS Alagoano vs Palmeiras

Va fi primul meci pentru CS Alagoano în Serie A din Brazilia din 1987 încoace, dar speranțele pentru un rezultat bun sunt destul de mici, deoarece oaspeții sunt campionii în exercițiu de la Palmeiras, neînvinși de 24 de partide în campionat și cu un golaveraj de 11-0 în ultimele 3 meciuri oficiale.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Dinamo vs Steaua
Pronostic:
1
Cota
1.25
Steaua vs U Cluj
Pronostic:
2
Cota
1.50
CS Alagoano vs Palmeiras
Pronostic:
2
Cota
1.53
Cota finala: 2.87
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro