Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, e o zi de vineri cu o ofertă slabă. Noi ne îndreptăm atenția către tenis, unde pe zgura de la Madrid se dă startul calificărilor. Totul, într-o cotă de 2.13.


cota2.ro

Polona Hercog are încrederea la maxim după ce a triumfat pe zgura de la Lugano. E drept, n-a avut un trasul foarte complicat, exceptând pe Suarez Navarro în primul tur și finala cu tânara Swiatek, una din jucătoarele cu un potențial enorm. Totuși, un titlu e un titlu, iar Hercog pleacă azi drept favorită în disputa cu Golubic. Elvețianca preferă suprafețele rapide, a jucat doar trei partide pe zgură anul acesta și a pierdut două din ele, cu Voegele și Peterson.

Așa cum am mai vorbit, Irina Bara e o jucătoare care nu poate câștiga meciuri mari. Serviciul este foarte slab, iar acest lucru s-a dovedit decisiv în disputele cu adversare din prima sută WTA. Rybarikova preferă să joace pe rapid, însă să nu uităm că are victorii pe zgură la jucătoare importante, precum Bencic sau Kasatkina, dar și un set luat lui Halep la Stuttgart.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Golubic vs Hercog
Pronostic:
2
Cota
1.45
Bara vs Rybarikova
Pronostic:
2
Cota
1.00
Cota finala: 1.45
Profit: 2.70
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro