Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 8.06

Fortuna

Emmen și-a asigurat locul în Eredivisie la primul sezon petrecut în primul eșalon fotbalistic al Olandei, iar ultimul meci al sezonului îi găsește total lipsiți de griji. De cealaltă parte, oaspeții de la Groningen ocupă în prezent ultimul loc de play-off pentru Europa League și au nevoie neapărată de victorie pentru a și-l păstra, deoarece Willem Tillburg este la doar un punct în spate.

Mihaela Buzărnescu mai avea un game de câștigat ieri pentru a se impune în fața Jelenei Ostapenko, însă letona s-a retras și astfel n-a mai avut nicio emoție. Julia Goerges a învins-o pe taiwaneza Hsieh, deși nu era favorita partidei în concepția caselor de pariuri. Eu o văd azi pe jucătoarea din Germania favorită, dar nu cred că Miki va ceda așa ușor, astfel că îmi convine să mizez și pe un over 19.5 la numărul de game-uri, pariu care poate fi câștigat și în 2 seturi, dacă Miki reușește să câștige minim 8 game-uri în acest meci.

cota2.ro

Piast Gliwice este cea mai în formă echipă din campionatul Poloniei, iar cu 6 victorii consecutive s-a instalat în fotoliul de lider și are un punct avans față de Legia Varșovia, devenind astfel favorită la câștigarea titlului. Astăzi se deplasează la Pogon Szczecin, ultima clasată din play-off.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Emmen vs Groningen
Pronostic:
2
Cota
1.80
Buzărnescu vs Goerges
Pronostic:
2 & peste 19.5 game-uri
Cota
1.00
Pogon Szczecin vs Piast Gliwice
Pronostic:
2
Cota
1.75
Cota finala: 3.15
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro