Ponturi Pariuri Tenis Vondrousova vs Konta

BETANO

Am avut parte de o zi lungă ieri la Roma, iar tânăra Marketa Vondrousova a trecut cu bine de un maraton al tenisului. După ce a eliminat-o pe Halep în primul meci, la capătul unui meci în care Simona a acuzat probleme medicale în setul decisiv, Vondrousova a avut parte de o nouă provocare la capătul căreia s-a impus tot în setul decisiv în fața Dariei Kasatkina.

4 ore și 25 de minute a petrecut Marketa ieri pe teren în cele două meciuri, iar în finalul celei de-a doua partide părea că trage de ea, că nu mai poate fizic.

cota2.ro

De cealaltă parte, Johanna Konta a dispus de Sloane Stephens printr-o revenire fantastică în setul secund, apoi i-a dat cu terenul în cap lui Venus Williams, 6-2/6-4 fără drept de apel.

În aceste condiții, consider că avantajul din punct de vedere fizic este de partea britanicei, iar cota de 2.05 disponibilă în BETANO este cu adevărat valoroasă! SĂ NU VĂ MIRE DACĂ VA SCĂDEA!

Deschide AICI cont nou la Betano și ai BONUS 500 de Lei

ATENȚIE:

În BETFAIR EXCHANGE, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, deja Konta este favorită conform volumului de bani tranzacționat deja în piața de rezultat final (18.000 de euro la ora 10:00 dimienața)

Deschide aici un cont nou la BETFAIR EXCHANGE și primești 150 de Lei Pariu GRATUIT

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Vondrousova vs Konta
Pronostic:
2
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 7.35
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro